Waarom Gelre Sport?

Sportzorg op profsporterniveau

De topkliniek Gelre Sport is onderdeel van Gelre ziekenhuizen. In Nederland een unieke combinatie tussen een profsportacademie en een ziekenhuis. Dit betekent zorg zoals professioneel sporters die ook ontvangen, op het bekende voortreffelijke zorgpeil van Gelre ziekenhuizen.

Gelre Sport beschikt over een team van ervaren specialisten voor elk gewricht. Is een behandeling niet poliklinisch mogelijk, dan staan de uitgebreide operatiefaciliteiten van Gelre ziekenhuizen op een paar honderd meter afstand ter beschikking om uw sportblessure snel te helpen genezen. Waarom zou u genoegen nemen met minder dan Gelre Sport?

Snel geholpen

Multidisciplinair team van medisch specialisten

Persoonlijk behandelplan in één week

De nieuwste behandelmethodes

Orthopedische behandeling direct om de hoek

Excellente service

Specialisten

Dhr. Maarten Röling

Orthopedisch chirurg
Lees verder

Dhr. D ter Keurs

Orthopedisch chirurg
Lees verder
Column 2
Column 1

Dhr. E.E.J. Raven

Orthopedisch chirurg
Lees verder

Dhr. F Steenstra

Orthopedisch chirurg
Lees verder

Dhr. P.H.J Bullens

Orthopedisch chirurg
Lees verder
Column 3
Column 2
Column 1

Dhr. R.H. Jansen

Orthopedisch chirurg
Lees verder
Column

Mw K.E. de Kroon

Orthopedisch chirurg
Lees verder
Column

Dhr. E. van Wensen

Neuroloog
Lees verder

Dhr. Bart Boesenach

Orthopedisch chirurg
Lees verder
Column

Gelre Sport verzorgt onder meer:

SPORTADVIES

ANALYSE

BEHANDELINGEN

NAZORG

Gelre Sport werkt met alle verzekeraars.

Gelre Sport is gespecialiseerd in zorg voor topsport en beweging

Met alle ziektenkostenverzekeraars heeft Gelre Sport afspraken. Dat betekent, dat alle handelingen voorbij uw eigen risico van uw zorgpolis 100% vergoed worden, zonder rompslomp. U kunt zich toeleggen op het genezingsproces, zonder nare verrassingen achteraf. Een veilig gevoel.

Voor het jaar 2019 heeft Gelre Sport een contract afgesloten met deze zorgverzekeraars.

Sportadvies

Het voorkomen van sportblessures

De orthopedische sportkliniek heeft specialisten voor alle sportletsels. Door de specialisatie van onze orthopeden ben je zeker van een behandeling op maat volgens de nieuwste inzichten en met goed resultaat.

Orthopedische analyse

De oorzaak van de pijn vast stellen

Het begint allemaal bij de juiste diagnose, een grondige intake en een lichamelijk onderzoek van een ervaren orthopeed eventueel samen met een fysiotherapeut of sportarts. Onze orthopeden zijn gespecialiseerd in sportblessures en kunnen op basis van hun ervaring goed bepalen wat er aan de hand is. Zo krijg je direct passend advies zodat erger wordt voorkomen. Zo nodig zorgen we voor aanvullend onderzoek zoals MRI, CT of echo. Door goede afspraken met Gelre ziekenhuizen kunnen we jouw behandelplan binnen één week al klaar hebben. En dat allemaal in Apeldoorn!

Behandelingen

We zetten in op innovatie en vernieuwing

We waren de eersten in Nederland die gebruik maakten van 3D-scans en -mallen. Ook lopen we voor in het toepassen van een internal brace voor enkelband letsels. Voor de knie is de all in side techniek voor ons de standaard. Daarmee onderscheiden we ons en bieden we de best bewezen oplossingen. Opereren is voor Gelre Sport de tweede keuze. Alleen nadat andere opties zijn afgevallen komt opereren aan bod. Uit ervaring weten we dat we hierdoor langdurig herstel kunnen voorkomen.

Nazorg

Een snel traject om belemmerende blessures te verhelpen

Gelre Sport maakt tevens gebruik van het orthopedisch centrum van Gelre ziekenhuizen. Dit centrum heeft een eigen kliniek met moderne kamers met veel comfort en gemak. Ook is er buiten een oefentuin. We streven er naar je zo snel mogelijk meer mobiel te maken. Daarvoor komen onze fysiotherapeuten dezelfde dag al bij jou aan bed. Zodra je thuis bent neemt je eigen fysiotherapeut de behandeling over.

Gelre Sport is onderdeel van:  

Bezoekadressen

Gelre Sport
Laan van Westenenk 4
FSG Health, gebouw 4
7336 AZ Apeldoorn
055-581 82 45

.

Gelre ziekenhuizen
Orthopedisch Centrum
Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn
055-581 81 81

Social

Volg ons op

logo_zkn