1e FSG Business Event

Veel animo voor het 1e FSG Business Event

Afgelopen donderdag 11 mei heeft  op de FSG Campus het eerste Business Event plaats gevonden.

FSG Academy

De FSG Academy is een nieuwe organisatie die voor (jonge) nationale en internationale student-atleten een optimaal klimaat creërt waarin zij zich maximaal kunnen ontwikkelen op het gebied van sport en onderwijs. De FSG Academy biedt meer dan 12 topsportprogramma’s aan die gecombineerd kunnen worden met Nationale of Internationale studie programma’s (van middelbaar onderwijs t/m masters/bachelors). Voor iedere student-atleet wordt een studie- en trainingsprogramma op maat samengesteld. Op de FSG Campus heeft de student-atleet alles ter beschikking wat hij/zij nodig heeft: sport, educatie, (para-) medische begeleiding, sociaal leven en wonen. Momenteel zijn de volgende bedrijven reeds partner op de FSG Campus: Houwer en Ruijs fysiotherapie, Gelre Sport, Dieet Slim, Be Life, Sportmedex , Sportraad Apeldoorn, Accres, Green Canteen en Van der Valk.

FSG Business Event

Het Business Event is een logische vervolgstap uit alle partnerships die reeds zijn ontstaan. De Academy heeft zowel lokaal, nationaal als internationaal veel te bieden voor bedrijven. Met name directe partnerships, het netwerk, de exposure van de FSG sporters/teams bieden vele mogelijkheden/kansen voor bedrijven.

Bij het eerste FSG Business Event waren ruim 60 ondernemers vanuit Apeldoorn en omstreken om de kick off mee te maken. Na een rondleiding over de FSG Campus hebben onder leiding van gastheer Alex Nelissen de grondleggers van de FSG Academy, FSG sporters en partners middels interactieve interviews het concept en de potentie uiteen gezet. Deze avond werd onder het genot van een hapje en een drankje mooi beëindigd met een finale plaats voor Ajax in de Europa League waar gezamenlijk op een groot scherm naar gekeken werd.

Dit jaar zullen er nog een aantal Business Event georganiseerd worden waarbij er iedere keer weer een verbinding wordt gezocht tussen ondernemen en sport. Mocht je het event hebben gemist en wil je er de volgende keer bij zijn is dat natuurlijk mogelijk. Hou de (social) media in de gaten en/of neem contact op met de marketingafdeling van de FSG Academy (marketing@fsgacademy.com) wanneer het volgende Business Event wordt georganiseerd.

Meer informatie:

Remy de Wit (founder & Athletic Director) en Alex Nelissen in gesprek

Hetty van Wouw en Laura Steggink vertellen over het leven op de FSG Academy

Matthijs Deken (Marketing Director) in gesprek met Alex Nelissen

 

Leave a Comment