Het huidige seizoen is nog volop bezig voor de Eagles, maar intussen zijn de ontwikkelingen voor het nieuwe jaar in volle gang. Wij kunnen u mededelen dat de FSG Royal Eagles volgend seizoen ook met twee teams zullen uitkomen in de landelijke competities, te weten in de dames eredivisie en de meisjes U20 eredivisie. Tevens zijn we de mogelijkheden voor internationale wedstrijden aan het onderzoeken, dit zal onder andere afhangen van partners en sponsoren.

Aankomend jaar bieden wij weer een topsportprogramma aan voor onze basketbalsters. Elke speelster krijgt in totaal 20 uur sportbegeleiding, zowel op individueel als teamniveau. Zo proberen wij elke speelster optimaal te begeleiden naar een mooie toekomst.

Hoofdcoach Joost van Rangelrooy: “De combinatie wonen, studie en sport blijft iets unieks en moois binnen ons concept. Ik ben erg blij dat we volgend jaar door kunnen groeien binnen ons basketbalprogramma. Onze ambitie blijft onveranderd, een stabiele topper in Nederland worden met Europees basketbal voor zowel senioren als jeugd. De kennis, kunde en het netwerk is daar maar heeft simpelweg zijn tijd nodig. Alles vraagt aardig wat creativiteit voor komend jaar, maar gelukkig is dat voldoende in huis.”