Daniek Meijerink (17) naar FSG Academy

Aankomend seizoen zal Daniek Meijerink instromen in het FSG Basketball talentenprogramma. Samen met andere talenten en ervaren topsporters komt zij te wonen op de FSG-campus en combineert zij basketball met HBO verpleegkunde.

Daniek is op 8 jarige leeftijd begonnen met basketballen bij Uitsmijters in Almelo. Drie jaar geleden koos zij voor de overstap naar Jolly Jumpers in Tubbergen waar zij zowel in de U18 en u20 op het hoogste niveau kon spelen. Daniek wil in de nabije toekomst een vaste waarde worden in de dames-eredivisie.

De keuze voor FSG-Academy en de Royal Eagles past bij de ambitie en toekomstplannen van Daniek. Het programma van de FSG Academy biedt haar alle mogelijkheden om haar droom en ambitie waar te maken. Naast een nationaal programma volgen de talenten ook een internationaal programma zoals deelname aan European Youth Basketball League alsmede buitenlandse stages.

FSG Academy en Royal Eagles heten Daniek van harte welkom en kijken uit naar de start van de samenwerking volgend seizoen.

Meer informatie:

FSG Basketball Programma

FSG ACADEMY

FSG Basketball Camps

Leave a Comment