FSG Academy adopteert 2 jeugdteams van WSV Apeldoorn

Een samenwerking tussen de FSG Academy (Royal Eagles) en WSV Basketball is al een tijdje gaande, zo hebben wij afgelopen seizoen meerdere keren clinics verzorgd en hebben we een programma verzorgd op het jeugdkamp. Echter wordt deze samenwerking volgend seizoen uitgebreid door het adopteren van 2 jeugdteams U12 (jongens en meisjes).

Deze teams zullen uitkomen in de afdelingsklasse van Afdeling Oost en zal worden gecoacht door de coaches van WSV Apeldoorn. De trainingen zullen worden verzorgd door Joost van Rangelrooy waarbij hij zal worden geassisteerd door de professionals van het damesteam van Royal Eagles.

Recent is er op de FSG Campus een bijeenkomst georganiseerd voor de ouders van deze jongens en meisjes. Tijdens deze avond heeft Atlethic Director Remy de Wit, samen met voorzitter Technische Commissie van WSV Eduard Winnen, toegelicht hoe de organisatie rond deze teams eruit komt te zien. Na afloop heerste er een enthousiaste sfeer en zijn er ervan overtuigd dat het een mooi seizoen gaat worden.

Meer informatie over deze teams volgt binnenkort, wilt u nu al meer informatie? Neem dan contact met ons op via steven@fsgacademy.com.

Leave a Comment