Gelre Sport sponsort jonge sport talenten FSG Academy

Apeldoorn – Gelre Sport en FSG Academy ondertekenen een sponsorcontract voor 3 jaar. Hiermee verstevigen ze de samenwerking die er al is als partners in FSG Health. Door het sponsorcontract komt er extra steun beschikbaar voor de jonge top talenten die wonen, trainen en leren op het FSG Academy campus. De sporters van de Academy kunnen snel terecht bij bijvoorbeeld de Gelre orthopeden. Door de focus op sport en met de kennis en ervaring die er is en wordt opgedaan met top sporters, wil Gelre sport ook alle recreatieve sporters medische ondersteuning bieden op top niveau.

Namens Gelre ziekenhuizen ondertekende Edwin Maalderink, Lid raad van bestuur en Dennis Peek, initiatiefnemer van de FSG Academy de overeenkomst. Met het sponsorcontract steunt Gelre ziekenhuizen via Gelre sport de jonge top talenten van de FSG Academy. Ze krijgen meer ruimte om hun persoonlijke top te bereiken. FSG Academy en Gelre Sport trekken in ruil daarvoor nog meer samen op in bijvoorbeeld de voorlichting naar sport clubs. Ook mag Gelre sport gebruik maken van de jonge talenten in haar voorlichtingsmaterialen.

Gelre sport is het sportlabel van Gelre ziekenhuizen waarin alle medische disciplines van Gelre ziekenhuizen hun sport gerelateerde producten en diensten kunnen aanbieden. Fysiek doen ze dat binnen het FSG Health, een multidisciplinair medisch centrum. Daar is een eigen ruimte ingericht met een mooie ontvangst ruimte en met diverse spreek/behandelkamers, allemaal passend in een omgeving van gezondheid en beweging.

Vanuit gezondheidsoogpunt is bewegen heel belangrijk, zowel preventief als om een goede conditie te hebben als een operatie of andere ingrijpende behandeling noodzakelijk is. De orthopeden vanuit Gelre Apeldoorn zijn al gestart en binnenkort begint ook Neuroloog Erik van Wensen met spreekuren op het FSG Academy terrein aan de Laan van Westenenk 6.

Op de speciale website gelresport.nl komt steeds meer informatie over wat je als sporter kan verwachten bij Gelre sport. Door de samenwerking met de andere bedrijven binnen FSG Health is het mogelijk de beginnende en de professionele sporter te helpen, als ze tegen beperkingen aanlopen in hun sport en bij het bewegen.

Leave a Comment