VOETBAL CAMPS

FSG Voetbal Camps: Train en leef als een prof!

FSG lanceert een nieuw concept, een voetbal camp waar zaal- en veldvoetbal wordt gecombineerd!

Ervaar hoe het is om als een echte professionele voetballer/ster te leven. Tactiek, techniek, conditie, voeding, en leren omgaan met de internationale pers. Het FSG voetbalkamp is een onvergetelijke ervaring voor iedere speler/ster die droomt van een profcarrière!

Gedurende het kamp overnacht je op de FSG Campus. De FSG Campus is een topsport campus waar nationale en internationale atleten wonen en fulltime sporten om hun droom te verwezenlijken. Op de FSG Campus kun je sporten, eten, slapen en zijn er alle faciliteiten om optimaal te leven als een echte prof.

samir1

Samir Makhoukhi:

"De FSG voetbal camps zijn uniek in de wereld: Het is het enige kamp waar voetbal en zaalvoetbal gecombineerd wordt. Ontwikkel je spel op technisch, tactisch, en mentaal aspect."

Zaal/straatvoetbal? Onmisbaar!

De beste spelers zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, en Ronaldinho zijn opgegroeid met het spelen van zaalvoetbal/voetbal op de straat.

Lionel Messi

"As a little boy in Argentina I played Futsal on the streets and for my club. It was tremendous fun and it really helped me become who I am today." 

messi 1
ronaldinho 1

Ronaldinho

"A lot of the moves I make originate from futsal. It's played in a very small space, and the ball control is different in futsal. And to this day my ball control is pretty similar to a futsal player's control."

Cristiano Ronaldo

"In Portugal, all we did growing up was futsal. The smaller court helped my footwork skills, the nature of the game made me feel so free when I played. If it wasn't for futsal, I would definetly not be the player I am today."

ronaldo 1

Speel & train met (ex) internationals 

De ervaren trainers en coaches van de FSG Academy gaan gedurende deze week er alles aan doen zodat JIJ een betere speler wordt!

FSG trainers Steven Berghuis (Nederlands elftal),Issy "Hitman" Hamdaoui (top straat/zaalvoetballer), Samir Makhoukhi (120 interlands), Joey Ngarigota (72 interlands) en Cihan Özcan (aanvoerder van het Turkse nationale team) geven de trainingen tijdens het kamp. Ze leren je geweldige skills!

IMG_2992

Anouk Roest

50-voudig international waaronder 3 Europese Kampioenschappen en 1 Wereldkampioenschap is nauw betrokken bij de organisatie van het voetbalcamp. De huidige trainer van Eredivisionist FC Marlene en huidig bekerfinalist kent als geen ander de combinatie van spelen op veld als zaal.

"De combinatie van veld en zaal heb ik zelf altijd op het hoogste niveau mogen ervaren. Technisch inzicht in de beide aspecten van zaal en veld, fysieke gesteldheid en mentale weerbaarheid maken dat de combi voor veel voetballers positief werkt. Hierdoor kunnen spelers op beide fronten succesvol zijn."

Programma

Bij de FSG voetbal camps leef je echt als een prof. Je traint, eet, en slaapt, allemaal op één campus.

Zo ziet een dag eruit bij een FSG voetbal camp

07.30   ontbijt
08.30   zaalvoetbaltraining
10.30   interactief programma
12.00   lunch
12.30   culturele trip
16.00   video analyse
18.00   avondeten
19.00   voetbaltraining
21.00   tijd om te relaxen
22.00   einde van de dag

 

Naast professionele trainingen, krijg je verschillende workshops o.a. een workshop van onze diëtist, zij kunnen alles vertellen over de voeding van een topsporter. Daarnaast maken we ook gebruik van video analyses.

Naast sportprogramma's is het ook mogelijk om een Engels taalprogramma te volgen.

Voordelen van FSG voetbal camps

 • Leven als een echte profvoetballer
 • Ervaar de unieke combinatie met voetbal- en zaalvoetbal
 • Speel en train met (ex) Internationals
 • Meet & Greet met profs
 • Gebruik van alle faciliteiten op de FSG Campus
 • Verdien een officieel FSG diploma voor Engels- en voetbal skills

Activiteiten programma

Gedurende het voetbal camp worden er verschillende leuke (culturele) activiteiten georganiseerd.

Schema

FSG voetbal camps zijn van maandag t/m zondag (6 nachten).

Prijs FSG Voetbal Camp

De kosten voor het FSG voetbal camp bedragen € 550,- p.p.

FSG voetbal camp is inclusief:

 • Voetbal/futsal trainingen
 • Gedeelde kamer met gratis Wi-Fi
 • 3 maaltijden per dag
 • Meet & Greet met profs
 • Allerlei activiteiten zoals culturele trips
 • Transport van en naar accommodaties
 • Officieel FSG t-shirt

GEEF JE NU OP!